2024-05-02 ČT | Do €voleb jde celkem 30 uskupení, 675 kandidátů, 429 mužů a 246 žen. | Náklady na životní cyklus F-35 stále stoupají (už US$1,7 bilionu).

799. den⚡🇷🇺⚡⚔️ 🇺🇦✌️💙💛 III. rok

Suma představuje nárůst o 44% ve srovnání s odhadem z roku 2018. Podíl na tom má plánované prodloužení životnosti strojů o 11 let do roku 2088. To je však jen jeden z důvodů růstu částky. suma stoupla, i když Pentagon míní s F-35 létat méně, než původně plánoval kvůli potížím se spolehlivostí. Tyto potíže přispěly k poklesu podílu provozuschopných strojů.
Libor Zábranský při debatě se sportovním manažerem Zdeňkem Psotkou předtím, než šel pozdravit hráče, trenéry a realizační tým Zbrojovky. Následně také odpověděl na první otázky, další obsáhlejší rozhovor pro vás připravujeme na příští týden 👍
Zdroj: |fczbrno.cz|
Její fungování připomíná Jágra v #Pittsburghu. Když přišel jako mladej a ‚drzej‘, měl tam starší motory, které vybalancovaly problémy. Pak se to po dvou #StanleyCup.ech rozmělnilo a Lemieux onemocněl. Najednou byl na řadě Jágr, aby to převzal. On, jakože jo a natahal tam Čechy, vč. Hlinky jako trenéra, který se anglicky skoro nedomluvil. Nešlo to. Jágr myslel, že postačí, když bude za sebe dělat dobře svoji práci. A dělal ji. V individuálních tabulkách byl buď první nebo druhý. Tím vytáhl pár spoluhráčů v tabulkách nahoru. Ale tým se propadal. Něco jako Ovečkin ve Washinghtonu. On sám v tabulkách nahoře, tým vypadal previdelně v I. kole Stanley Cupu. Stačilo se podívat na jeho hru. Exhiboval, dával branky po individuálních akcích, které mířily do měsíčních a ročních přehledů. Jágr si nejprve sám nechtěl připustit, že kromě hokejkování na puku, měl převzít ten tým osobnostně jako celek. Tak, jak to dělali velcí v jiných týmech. Nakonec to odmítl, když mu to bylo vytýkáno vedením. A musel pryč. Za prachama, vč. #KHL. Za tu dobu mimo mu teď chybí body, které by jinak v pohodě měl, v celoživotních statistikách v #NHL. #MPA kašle na stranu. Jede si Sněmovnu, tam může být svou paní a nemusí se ‚hrbit‘ pod šíleným Peťkou na nějakém ministerstvu. Ona chce excelovat. Takže směřuje někam ven. Ale volené funkce to nebudou. Nemá, kde sehnat hlasy. Celé skupiny voličů ji nenávidí. Ne, že ji nechtějí volit. Je to čistá nenávist za ta její ‚slavná‘ prohlášení a neustálou #arogance.i. Potřebuje, aby se pokaždé našel někdo, kdo ji někam jmenuje, nebo dotáhne k sobě, pokud tam někde venku už chrochtá u koryta. Vidím to v každém jejím pohledu na bidélku v #PSP, když se nudí při dlouhých exhibicích 🆎 a Tomia. Pohrdá všemi pod sebou. Nejsou jí hodni. Tedy podle ní. Ona je exkluzivní. Oni jsou póvl. #TOP09 by měla co nejdříve zmizet z politiky. Už tady toho v politickém spektru především při volbách zkazila dost a dost. #Kalousek by se vracet neměl do české politiky jako kdokoliv. I jako vrátný by byl nebezpečný. Stačí si číst jeho názory na socnetu a v médiích. Je to kazisvět Klausovy a Zemanovi éry. Na ně neměl, ale přitom se rád hřeje v jejich post světle, které si sám vytváří přes spřátelené ‚novináře.‘ Jako vždy. Křivák. Vlastně, jako bludař. Howgh.
🔝⏱️ Hodinová datumovka se změnila jen párkrát od okamžiku, kdy se v médích zjevilo jméno nástupce odstupující ministryně Langšádlové a už to zase pomaličku leze ven, co nám to Pekarová společně s vedením #TOP09 připravila za ‚navoněnou bídu‚ z ‚vědeckého‘ světa v postavě Pavla Tuleji. … Nový ministr pro vědu není žádná hvězda, má šrámy v predátorských časopisech, které navenek působí jako seriózní vědecké časopisy, ale ve skutečnosti jimi nejsou. Michael Komm, místopředseda ‚Fóra Věda žije‚: „Našli jsme jednu publikaci, která se tváří jako standardní impaktovaná publikace v nějakém relativně solidním časopise. Pak tam má tři predátory a pak to jsou sborníky, učebnice. Není to tak, že by měl obrovskou publikační činnost v kvalitních časopisech a k tomu náhodou tři predátory. Na mě to dělá dojem, že nikdy pořádnou vědu nedělal.
Zdroj: |novinky|
Voleb by se v dubnu určitě zúčastnilo 54,5% lidí, dalších 10% dotázaných účast zvažuje. Z dotazovaných respondentů si je 46% jisto svou účastí i volenou stranou, 38,5% je rozhodnuto jít k volbám, ale není rozhodnuto, koho volit.
ANO by ve Sněmovně obsadilo podle hypotetického přepočtu 89 křesel, ODS by získala 35, Piráti SPD shodně 27 a hnutí STAN 22 mandátů.
Vítězem voleb by se podle dubnové modelu agentury Median stalo hnutí ANO se ziskem 32,5%. ODS by získala 13%, SPDPiráti shodně po 10% a hnutí STAN 8%.
Před branami Sněmovny by tak patrně zůstala SOCDEM, která by měla 4,5% i trojice stran TOP09, KSČM a KDU-ČSL, které by shodně získaly 3,5%. 3%-ní podporu modelu ukázal u strany PRO2022, Přísaha Zelení by měli shodně 2,5%. Trikolóra 1,5%.

Brno Patriot, Jogger, Biker, Reader, Scribbler, Avid Fan of Motorcycles, Science, Cosmology and UFO Phenomenon.

Zasláno do Komentáře
Jiří Kuběna, básník
"Vždycky jsem cítil ponížení, že musím do nějakých obskurních rubrik psát: národnost česká, když jsem Moravan, ne Čech. Moje vlast je Morava a žádné Čechy, a už vůbec ne infámní, hrůzné, bohorouhačské Česko, ten obludný výplod našeho zdivočelého, prohnilého, nekonečně zkorumpovaného, nestoudného, každou sebemenší hodnotu okamžitě špinícího, rozkládajícího, relativizujícího liberalismu."
Květen 2024
Po Út St Čt So Ne
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejnovější příspěvky
Archiv

Got anything to say? Don’t hesitate. But my reaction is not legally enforceable.
GEE2ER at HOTMAIL dot COM

  • 153 719 hits @ this blog
Follow DIES DIEM DOCET #jasamprvni™ on WordPress.com

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Připojte se k 122 dalším odběratelům