2024-05-21 ÚT | 10% mladých (18-30 let) má příznaky těžké deprese, ~16% střední příznaky, 40% nepovažuje svůj životní styl za zdravý, 30% má potíže se spánkem, 40% kouří či kouřilo, 75% pije alkohol, ~4% z nich více než 4x/T.

818. den⚡🇷🇺⚡⚔️ 🇺🇦✌️💙💛 III. rok

Na základě tlaku České lékařské komory a odborů došlo k tomu, že maximální počet přesčasových hodin ve zdravotnictví zůstal na 416 hodinách. Dobře. Dnes se ke mně ale dostávají informace, že řada lékařů chce sloužit víc a pravidla obchází tím, že slouží ve více nemocnicích. Pak je ale třeba si říct, jestli prezident Kubek a odbory skutečně mluvili za všechny lékaře, když tu máme tuto situaci.
Furt dokola. Je vidět, že této množině vůbec nerozumíte. Oni nemusí 🆎 věřit. To je úplně vedlejší. Oni takovou volbou trestají tu věrchušku, co se tam teď roztahuje. Všude. Ve Sněmovně, Senátu, na Hradě, na úřadech o kterých ani netušíte, že existují. A všude odtékají miliardy. Už vám to dochází? Pokud ne, vyhledejte nějaké kurzy zdravého rozumu.
Vláda neřeší, že máme nejdražší elektřinu v Evropě a stoupá inflace. Důsledek toho je, že začalo zdražovat úplně vše – pivo, mouka, rýže, maso i ryby. Sociální demokracie nesouhlasí s bezohlednou politikou, kdy energetické koncerny vydělávají miliardy, ale obyčejným lidem roste inflace a chudnou! Musíme to změnit.
@juchelkaa Nikdy’s nebyl neupoceným samostatně myslícím a slušným zástupcem voličů. Myslím, že ani tvá víra nebyla nikdy pravá. Jen ses jí přichytil, když to šlo v tvém životě tlustým do tenkejch. Ale nikdy se nestala etalonem tvého konání a dokonce ani smýšlení. Jsi nesmírně odporným shlukem buněk z jakéhokoliv úhlu pohledu, přestože se najdou dezorientovaní kroužkovači tvého jména. Zřejmě jsi jim jen sehrál obvyklé divadýlko otylého chlapečka ze severu, který na ně jakože myslí dnem i nocí. Pořád ještě bereš chození po Malé Straně jako úspěch, ačkoliv jsi dávno zemřel. Ano, Aleš zemřel. Přežívá jen Juchelka. Nomen omen. 🤨

Brno Patriot, Jogger, Biker, Reader, Scribbler, Avid Fan of Motorcycles, Science, Cosmology and UFO Phenomenon.

Zasláno do Komentáře
Jiří Kuběna, básník
"Vždycky jsem cítil ponížení, že musím do nějakých obskurních rubrik psát: národnost česká, když jsem Moravan, ne Čech. Moje vlast je Morava a žádné Čechy, a už vůbec ne infámní, hrůzné, bohorouhačské Česko, ten obludný výplod našeho zdivočelého, prohnilého, nekonečně zkorumpovaného, nestoudného, každou sebemenší hodnotu okamžitě špinícího, rozkládajícího, relativizujícího liberalismu."
Květen 2024
Po Út St Čt So Ne
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejnovější příspěvky
Archiv

Got anything to say? Don’t hesitate. But my reaction is not legally enforceable.
GEE2ER at HOTMAIL dot COM

  • 153 775 hits @ this blog
Follow DIES DIEM DOCET #jasamprvni™ on WordPress.com

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Připojte se k 123 dalším odběratelům