2024-06-19 ST | Berbr dostal ve fotbalové kauze podmínku, Rogoz 4 roky vězení – je to trapas především SZ!

847. den⚡🇷🇺⚡⚔️ 🇺🇦✌️💙💛 III. rok

🇨🇿 A neměly by na všech #ministerstvo.ech oficiální zprávy oznamovat tiskové odbory, případně TO vlády, aby si to neopakovali pěkně po #marketing.ovsku všichni ministři za svoje osoby? Smějeme se #ANO-skůtrovi za dvojí metr a copak to má tady Janička bystrouška? Trojí kilometr? Krom toho, jak si může ministr/-yně, nebo dokonce připos®️aný premiér, dovolit blokovat občana?!!! Mě blokuje půlka vlády, samozřejmě vč. Fialy a Černochové a veřejnoprávní TV. Prostě #gubernie.
Proč se na to ti velmi investigativní novináři nezeptají na TK po zasedání vlády a netrvají na jasné odpovědi a informaci, kdy a jak bude zjednána náprava.
⚽ Kolik stály cesty vládníků na včerejší trapné #fotbalové utkání a kdo to zatáhl? Uhlobarovi?
cc: @strakovka a nažerte se, šmejdi!
@ObranaTweetuje @ODScz @KlubODSaTOP
Místo pauzy na oběd jsme si na zahradě Strakovy akademie střihli haku! Tedy my ne, ale novozélandští ragbisté, kteří v čele s velvyslancem dorazili na oficiální návštěvu. Novozélanďani totiž normálně používají ragby jako diplomatický nástroj. 🙂 Každý, kdo ví, o co jde, chce vidět haku naživo. Ale nejlepší oficiální návštěva bude zítra večer na hřišti Tatry Smíchov, kde si to rozdají s naší reprezentací. Tvrdě, ale férově, jak je v ragby zvykem. A pak to společně oslaví na třetím poločase. This is rugbyyy!!!
Pouhý den předem něco děláš s českou vládou? Kde máš dojednanou širokou podporu z jiných států? Kdo z vlády byl pro opatření a kdo proti, aby se to negovalo? Jednal’s o tom s Jourovou, nebo Leyen abrakadabra? Kolikrát? Co’s pro mě udělal, kromě toho, žes mlčel, když mě okrádalo #SPOLU?
Zdroj: |novinky|
❗️Po intenzivním tlaku Bidenovy administrativy dva klíčoví Demokraté konečně ustoupili a podepsali smlouvu o zbraních pro Izrael v hodnotě přes 18 miliard dolarů. Ta zahrnuje prodej nejméně padesáti víceúčelových stíhaček F-15IA, střely vzduch-vzduch a soupravy JDAM.
via @sentdefender

Brno Patriot, Jogger, Biker, Reader, Scribbler, Avid Fan of Motorcycles, Science, Cosmology and UFO Phenomenon.

Zasláno do Komentáře
Jiří Kuběna, básník
"Vždycky jsem cítil ponížení, že musím do nějakých obskurních rubrik psát: národnost česká, když jsem Moravan, ne Čech. Moje vlast je Morava a žádné Čechy, a už vůbec ne infámní, hrůzné, bohorouhačské Česko, ten obludný výplod našeho zdivočelého, prohnilého, nekonečně zkorumpovaného, nestoudného, každou sebemenší hodnotu okamžitě špinícího, rozkládajícího, relativizujícího liberalismu."
Červen 2024
Po Út St Čt So Ne
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Nejnovější příspěvky
Archiv

Got anything to say? Don’t hesitate. But my reaction is not legally enforceable.
GEE2ER at HOTMAIL dot COM

  • 153 797 hits @ this blog
Follow DIES DIEM DOCET #jasamprvni™ on WordPress.com

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Připojte se k 124 dalším odběratelům