prOtOkOl so.02.10.2021 POLITICKÉ MRTVOLY Babiš Arenberger Blatný Prymula Vojtěch Havlíček Schillerová Brabec Benešová Dostálová Faltýnek Hamáček Maláčová Toman Onderka Valachová Hašek #ano2011 #cssd #stb #gubernie #covid19cze #VladaZmarenychZivotu

Pozitivita testů [%] 4,08 -1,68
Reprodukční číslo1,32+0,08
7d/100ktab.⇧+3
Nákazatab.⇧ +822!!!
Hospitalizacetab.⇧+12
Úmrtítab.⇧+2

CZE [novinky] [čtk] Ve světě podlehlo koronaviru 5.000.000 lidí! V pátek přibylo v ČR 824 potvrzených případů covidu, o 327 více než před týdnem. Počet hospitalizovaných proti čtvrtku klesl o 7 na 230 pacientů. Ve vážném stavu je 32 z nich.

CZE [forum24] Ten cool strejda se proměnil v pána, se kterým už se spousta lidí fotit nechce, který je agresivní, hysterický, ječí a je neustále podrážděný. Takového Babiše lidé nyní vidí na mítincích a v debatách. Mezi lidi chodí zásadně v obležení mnoha bodyguardů. Údajně jsou akce, kde ho hlídá až 30!!! nebo v krajním případě i 60!!! policistů. Vše je samozřejmě hrazeno ze státní pokladny.

CZE [forum24] Jindřich Šídlo: „Babiš měl dojem, že bude pořád dobře. Pandemii vláda nezvládla.“

CZE [novinky] Ta tam je doba, kdy se lidé po 50 pomalu chystali do důchodu, brzo budou tvořit více než ⅓ pracovní síly a budou mít před sebou ještě téměř 20 let kariéry. Přesto zaměstnavatelé u nás i ve světě často dávají přednost mladším kandidátům. O tom, že diskriminace kvůli věku je běžnou praxí, svědčí celá řada studií ze světa i z ČR. Dokonce již lidé po 40 mají jen ½ šanci, že dostanou práci, pokud se spolu s nimi o místo uchází mladší kandidát.

CZE [novinky] Odsouzený lobbista ROMAN JANOUŠEK už si neodpykává trest 4,5 roku vězení za sražení chodkyně v opilosti v pražské pankrácké věznici a tamní nemocnici. Vězeňská služba ČR jej přesunula do ruzyňské věznice v metropoli.

CZE + SCO [novinky] Kvůli rasismu se klidně spojí Sparta se Slavií? Nechutné! Na místě je nejtvrdší trest, zuří ve Skotsku.

Těžko mě jako Zbrojováka může někdo nařknout byť jen z náklonnosti k pražským „S“. Ta fakt neexistuje. Jsem fanda Liverpoolu déle než ZBR. Samozřejmě jsem měl v úctě Stevena Gerrarda. Až do pověstného zápasu se Slávií. Teď to ještě vyšperkoval. Podle mě lhal a lže, protože by jinak šel na chodník. To ho ale u mě neomlouvá. O Kudelovi a Kamarovi se vůbec nemám co vyjadřovat. Nicméně, podle mě Kudela chyboval a měl by na hřišti držet hubu. Všechno vlastně zavinil on. Když nezná jazykové reálie, nemůže tvrdit, že Kamaru rasově neurazil. To je podstata. Je úplně jedno, co tvrdí Kudela, ale eso drží Kamara. Bitka v tunelu je zase jasné selhání real. týmu Slávie. Kudela se už neměl dostat do styku vůbec s nikým, kdyby ho měli do šatny odnést zabaleného v prostěradle. Amatérismus. UEFA by měla věc předjednat se Spartou a Rangers a rozhodně nic neprobírat přes média. Tento signál už měla vyslat druhý den odpoledne po zápase. V každém případě si Skotsko, jeho kluby a hráči dobrou reklamu nejen v ČR neudělali. Částečně se ale s nimi „svezou“ celé Ostrovy a jakýkoliv jejich exces bude další rozbuškou v této válce. Jen doufám, že vedení Sparty nebude v odvetě nic komentovat. Jedinou reakcí na jakékoliv otázky mimo fotbal by mělo být plyšově mekoučké „No comment“, bez jakýchkoliv xichtů, nebo úsměvů.

Brno Patriot, Jogger, Biker, Reader, Scribbler, Avid Fan of Motorcycles, Science, Cosmology and UFO Phenomenon.

Zasláno do ANO2011, Anwar Aamer - Právní zást. fotb. G. Kamary, Babiš Andrej Ing - ANO Předseda, Bartončík Michael - Babišův obhájce, Covid19 | SARS-CoV-2, Děti, Fiala Petr prof PhDr PhD LLM - PM Vláda ODS, Forum24, Fotbal, Gerrard Steven - Trenér Glasgow Rangers, Glasgow Rangers, Hospodářství, Janoušek Roman JUDr - Podnikatel, Dopravní nehoda, Vězení, Kamara Glen - Fotbalista Glasgow Rangers, LGBTQIA+, MSp - Ministerstvo spravedlnosti, Nemoci, Nezaměstnanost, Novinky.cz, ODS, Praha, Praha 11 - Jižní Město, Práce, Prokop Ondřej - Zast. hl.m. Praha ANO, Rakušan Vít Mgr Bc - MV Vláda KDÚČSL, Rasismus, Senioři Důchodci, Slavia Praha, Sparta Praha, STAN, Testování pro Covid19, UEFA - Unie evropských fotbalových asociací, Vakcinace Očkování proti Covid19, Veselý Jiří, Volby, Vězeňská služba ČR, Věznice - Vazební Praha-Pankrác, Věznice - Vazební Praha-Ruzyně, Šídlo Jindřich Bc - Seznam, Česká republika CZE, ČeskéNoviny.cz, Člověk
Jiří Kuběna, básník
"Vždycky jsem cítil ponížení, že musím do nějakých obskurních rubrik psát: národnost česká, když jsem Moravan, ne Čech. Moje vlast je Morava a žádné Čechy, a už vůbec ne infámní, hrůzné, bohorouhačské Česko, ten obludný výplod našeho zdivočelého, prohnilého, nekonečně zkorumpovaného, nestoudného, každou sebemenší hodnotu okamžitě špinícího, rozkládajícího, relativizujícího liberalismu."
Říjen 2021
Po Út St Čt So Ne
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejnovější příspěvky
Archiv

Got anything to say? Don’t hesitate. But my reaction is not legally enforceable.
GEE2ER at HOTMAIL dot COM

  • 153 801 hits @ this blog
Follow DIES DIEM DOCET #jasamprvni™ on WordPress.com

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Připojte se k 124 dalším odběratelům